Liv Tyler si logodnicul ei au dat 12 milioane de euro pe o vila, ca sa stea mai aproape de David Beckham

Sambata, 25 Noiembrie 2017, ora 17:29
1181 citiri
Liv Tyler si logodnicul ei au dat 12 milioane de euro pe o vila, ca sa stea mai aproape de David Beckham
Foto: CC0 Creative Commons

Actrita Liv Tyler si logodnicul ei, Dave Gardner, si-au cumparat o locuinta in valoare de 11,25 de milioane de lire sterline (12,6 milioane de euro) in vestul Londrei, pentru ca agentul sportiv sa fie mai aproape de cel mai bun prieten al sau, fostul fotbalist englez David Beckham, informeaza Daily Mail.

Familia Beckham traieste in Londra, intr-o vila in valoare de 31,5 milioane de lire sterline. Dave Gardner si David Beckham sunt de multi ani cei mai buni prieteni.

Noua casa a actritei Liv Tyler si a logodnicului ei, care locuiesc in nordul Londrei de multi ani, are patru etaje si sapte dormitoare.

Liv Tyler si Dave Gardner sunt logoditi din septembrie 2015 si au impreuna un fiu, Sailor, in varsta de doi ani, si o fiica, Lula, in varsta de un an.

Actrita, in varsta de 40 de ani, mai are un fiu, Milo, in varsta de 11 ani, din mariajul ei anterior cu cantaretul Royston Langdon.

Nascuta pe 1 iulie 1977 in New York, Liv Rundgren Tyler este fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler, si a fostului fotomodel Bebe Buell.

Ea a jucat in filme precum trilogia "Stapanul inelelor/ Lord of the Rings", "Rock'n'roll/ That Thing You Do!", regizat de Tom Hanks, "Dragoste si razbunare/ Inventing the Abbotts", "Armageddon - Sfarsitul lumii?/ Armageddon", "Necunoscutii/ The Strangers", "Incredibilul Hulk/ The Incredible Hulk" si "Frank si robotul/ Robot & Frank". ...citeste mai departe despre "Liv Tyler si logodnicul ei au dat 12 milioane de euro pe o vila, ca sa stea mai aproape de David Beckham" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#liv tyler, #david beckham , #Stiri Lifestyle