Make-up cu Mirela Vescan: Cum sa folosesti corect uleiul de cocos - de ce iti poate distruge machiajul

Marti, 03 Mai 2016, ora 10:40
1554 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Cum sa folosesti corect uleiul de cocos - de ce iti poate distruge machiajul
Foto: Mirela Vescan

Internetul este plin de "sfaturi", iar uleiul de cocos a fost promovat ca fiind un panaceu universal si un ingredient de baza pentru ingrijirea pielii.

Uleiul de cocos poate fi demachiant, crema de zi si de noapte sau masca, dar poate reprezenta un dezastru cand este folosit ca baza de machiaj.

Daca ar fi sa recapitulam texturile care pot fi aplicate pe fata si sa si ajute la ceva, nu avem decat sa urmam un fir logic: lichide (serum), texturi coloidale (geluri pentru ten), creme suple (hidratante), creme emoliente (hranitoare) si daca trebuie si este recomandata, o sigilare a acestor produse in piele, atunci da, se poate aplica si un strat de ulei pentru ten insa doar seara.

Make-up cu Mirela Vescan: Culorile anului 2016

Uleiul de cocos are foarte multe calitati si proprietati. Acesta trebuie sa existe in casa pentru a fi folosit in alimentatie si pentru intretinerea corpului. Este o foarte buna masca pentru par si un ulei bun ...citeste mai departe despre "Make-up cu Mirela Vescan: Cum sa folosesti corect uleiul de cocos - de ce iti poate distruge machiajul" pe Ziare.com

#Cum sa folosesti uleiul de cocos, #intrebuintari ulei cocos, #ulei cocos machiaj , #Stiri Lifestyle