Mariaj cu nabadai: Cabral vorbeste despre problemele din casnicia sa

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 17:23
1092 citiri
Mariaj cu nabadai: Cabral vorbeste despre problemele din casnicia sa
Foto: Cabral.ro

Ca orice cuplu, si cel format din Cabral si Andreea Ibacka are probleme. Iar prezentatorul TV nu se sfieste sa o recunoasca, asta chiar daca o face in modul sau tipic, cu umor, transformand totul in parodie.

Cabral recunoaste deschis ca problemele sale incep, de fapt, de la cele ale sotiei sale. "Ca orice sotie care se respecta, are probleme cu mine", marturiseste el pe blog.

"Se vaita ca nu este anuntata niciodata cand fac un program cu restul gastii si ca se trezeste ca, dupa ce si-a introdus corpul diafan in cada plina cu apa calda si spuma parfumata, suna veseli la poarta cei 20 de prieteni galagiosi care au venit la gratar. Invitati de mine", isi da el de gol obiceiurile.

"E vina mea?"

"La fel se vaita cand o intreaba altcineva din gasca cu ce se imbraca la discoteca, afland nu de la mine, ci de la altcineva, de faptul ca noi iesim in oras in seara respectiva", mai scrie prezentatorul TV, explicand si cum vede el lucrurile:

"Realitatea: eu sunt un om atat de deschis ...citeste mai departe despre "Mariaj cu nabadai: Cabral vorbeste despre problemele din casnicia sa" pe Ziare.com

#Cabral probleme conjugale, #Cabral casnicie, #Cabral probleme cuplu, #Cabral blog, #Cabral sotie Andreea , #Stiri Lifestyle