Meryl Streep l-a criticat dur pe Donald Trump la Globurile de Aur. Cum a reactionat presedintele ales al SUA

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 12:05
1230 citiri

Actrita Meryl Streep, care a primit trofeul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera la gala Globurilor de Aur, a sustinut un discurs emotionant, in care a vorbit despre imigratie si diversitatea de la Hollywood si l-a criticat in termeni foarte duri pe Donald Trump.

Meryl Streep a spus ca Trump are "instinctul de a umili", dupa ce presedintele-ales al Statelor Unite a facut glume, in public, pe seama unui reporter cu handicap fizic, arata People.

Desi vedeta americana nu a mentionat niciodata numele lui Trump in discursul ei, celebra actrita a spus ca cea mai "emotionanta" prestatie din 2016 a fost, dupa parerea ei, "atunci cand persoana care a vrut sa ocupe cea mai respectata functie din tara noastra a imitat, public, un reporter cu handicap fizic".

"Mi-a frant inima atunci cand am vazut asa ceva si inca nu pot sa-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viata reala", a adaugat Meryl Streep.

Iata care sunt marii castigatori ...citeste mai departe despre "Meryl Streep l-a criticat dur pe Donald Trump la Globurile de Aur. Cum a reactionat presedintele ales al SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Meryl Streep criticat Donald Trump, #Meryl Streep Donald Trump , #Stiri Lifestyle