Neverland, fostul "palat" al lui Michael Jackson, ar putea fi cumparat de Justin Bieber

Luni, 12 August 2013, ora 09:11
2806 citiri
Neverland, fostul "palat" al lui Michael Jackson, ar putea fi cumparat de Justin Bieber

Justin Bieber intentioneaza sa cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson. Potrivit Sunday People, cantaretul ar vrea sa duca acolo o viata linistita, departe de Los Angeles.

Vedeta pop de 19 ani locuieste in prezent intr-o vila de 6,2 milioane de dolari din Calabasas (California), dar se gandeste sa stea ceva mai departe de Los Angeles.

Imensa proprietate a regelui muzicii pop din oraselul californian Los Olivos a ramas neingrijita de cand a plecat de acolo Michael Jackson, in 2008, cu un an inainte sa moara. Justin Bieber este nerabdator sa o cumpere si a trimis agenti imobiliari sa o viziteze.

"Neverland este de vanzare, iar lui Justin i-ar placea mult sa locuiasca acolo", a declarat o sursa in Sunday People. "Michael Jackson este idolul lui. Singura problema este ca, fiind abandonata, proprietatea este neingrijita si vor fi necesare lucrari de amploare", a adaugat sursa.

Neverland i-ar asigura lui Justin Bieber o viata "mai linistita"

Justin Bieber a fost implicat in acest an in cateva scandaluri, fiind acuzat de exces de viteza, ca a scuipat in fata un vecin si ca nu a stat deoparte cand a fost vorba de certuri.

"Justin a fost implicat in multe probleme in ultimul timp, asa incat cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este sa plece din centrul L.A. si sa duca o viata mai linistita", mai spune sursa.

"Echipa lui este cu adevarat ingrijorata si ar vrea ca el sa se linisteasca si sa fie multumit. A gasit solutia ideala, aceea de a se stabili la o ferma aflata la cateva ore de oras, unde nu va fi hartuit", a incheiat sursa in Sunday People.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vanzare Neverland Justin Bieber, #Neverland Michael Jackson, #palat Michael Jackson, #vanzare proprietate Michael Jackson , #Stiri Lifestyle