Nicole Scherzinger a acceptat cererea in casatorie a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton - presa

Duminica, 16 Martie 2014, ora 16:16
1701 citiri
Nicole Scherzinger a acceptat cererea in casatorie a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton - presa

Nicole Scherzinger a acceptat cererea in casatorie a pilotului britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, dupa ce refuzase anterior trei cereri in casatorie ale acestuia, potrivit unor surse.

Cele doua vedete, care s-au impacat la sfarsitul anului trecut, urmeaza sa casatoreasca in vara acestui an si vor locui in conacul pe care Lewis Hamilton il detine in Elvetia, citate de dailymail.co.uk, conform Mediafax.

"Lewis face tot ce poate pentru a ascunde aceasta informatie, dar, altfel, este absolut incantat", a declarat o sursa pentru Daily Star. "A cerut-o in casatorie, cu un genunchi pe sol, iar Nicole a acceptat in cele din urma", a declarat o sursa, pentru Daily Star.

"Ei vor sa locuiasca impreuna in Elvetia si sa calatoreasca impreuna atunci cand Lewis participa la curse. Desigur, cariera ei va trebui sa treaca pe locul al doilea pentru o vreme, insa ea este dispusa sa il sustina atunci cand se afla pe pista. Este planul ideal pentru ei, iar acest plan va duce la o nunta, la vara, in august, atunci cand Lewis isi va lua o vacanta de trei saptamani din circuitul F1", a adaugat aceeasi sursa.

Relatia lor de cinci ani parea ca a ajuns la final in iulie 2013, la scurt timp dupa ce Nicole Scherzinger a sustinut un turneu in Marea Britanie, alaturi de Gary Barlow, Sharon Osbourne si Louis Walsh pentru a participa la auditiile live de la emisiunea "X Factor".

"Nu am o relatie", spunea Scherzinger, in varsta de 35 de ani, in noiembrie 2013. "Nu puteam sa ma gandesc la asta. Absolut deloc. Trebuie sa fii mai intai fericit cu tine insuti inainte de a fi fericit alaturi de cineva", a spus cantareata.

Insa primul semn al reconcilierii dintre ei a venit o luna mai tarziu, cand Lewis Hamilton, in varsta de 29 de ani, a fost vazut in parcarea unui hotel in care era cazata cantareata.

Intre timp, cei doi nu au mai ascuns faptul ca s-au impacat, iar pilotul britanic a publicat de curand o fotografie in care apare alaturi de iubita sa, in timpul unei vacante romantice la Roma.

In textul care insoteste acea fotografie - realizata in Capela Sixtina -, Lewis Hamilton se refera la iubita sa cu apelativul "sotioara mea".

Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton au o relatie, marcata de cateva despartiri si impacari, care a inceput in anul 2007.

#Scherzinger hamilton, #Scherzinger casatori, #hamilton casatorie , #Stiri Lifestyle