Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu cateva zile inainte de lansarea oficiala

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 13:35
1061 citiri
Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu cateva zile inainte de lansarea oficiala
Foto: (c) Eric Thayer / REUTERS

Noul album al vedetei country/pop americane Taylor Swift, "1989", a ajuns pe internet cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala, in varianta completa a editiei "deluxe", putand fi deja descarcat de pe mai multe site-uri de torente, conform starpulse.com.

Sursa piratarii albumului "1989" pare sa provina din Canada sau Franta. Lansarea oficiala a albumului are loc luni, 27 noiembrie, transmite Agerpres.

Taylor Swift a avut recent o aparitie la talk show-ul britanic "Chatty Man" si ii marturisea realizatorului acestei emisiuni, Alan Carr, ca se teme foarte mult ca noul sau album ar putea fi piratat inainte de lansarea oficiala.

Mi-e si frica sa vorbesc despre asta. Nu am incredere in tehnologie. Nu vreau sa vorbesc despre riscul unei scurgeri pe internet. Ma scoate din minti", sustinea vedeta.

Fanii dedicati ai solistei au luat foc pe site-urile de socializare dupa anuntarea stirii privind piratarea albumului si au lansat apeluri la boicotarea continutului piratat si cumpararea albumului dupa lansarea oficiala.

#album nou Taylor Swift, #Taylor Swift country pop , #Stiri Lifestyle