Nu le-a ajuns o data: Celebritati casatorite de doua ori cu aceeasi persoana (Galerie foto)

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 15:24
1199 citiri
Nu le-a ajuns o data: Celebritati casatorite de doua ori cu aceeasi persoana (Galerie foto)
Foto: Ranker

De obicei, daca s-a ajuns pana la divort, e clar ca ceva chiar nu a mers. Cand insa de la divort se ajunge iar la nunta, cu aceeasi persoana, observatorii raman fara cuvinte. Doar cei in cauza sunt in stare sa explice. Cateodata nici ei.

Chiar si asa, lista celor care aleg sa mearga din nou la altar cu aceeasi persoana nu e scurta, nici macar in randul celor celebri. Daca unii se recasatoresc peste doar cateva luni de la divort, altii asteapta zeci de ani.

Cateva exemple sunt cunoscute, cum ar fi Elizabeth Taylor, insa cei mai multi si-au trait dragostea sau dezamagirea in intimitate, fara ca publicul sa stie.

Ranker a cautat in trecutul multor celebritati, gasind destule care au spus de doua ori "da" aceleiasi persoane.

Pamela Anderson

Primul exemplu este Pamela Anderson, starul serialului "Baywatch" si cea care detine recordul in materie de aparitii in Playboy. In 2014, aceasta s-a maritat cu jucatorul de poker profesionist Rick Salomon, dupa ce mai fusese casatorita ...citeste mai departe despre "Nu le-a ajuns o data: Celebritati casatorite de doua ori cu aceeasi persoana (Galerie foto)" pe Ziare.com

#vedete casatorite acelasi barbat, #vedete recasatorit acelasi barbat, #Elizabeth Taylor soti, #Melanie Griffith barbati , #Stiri Lifestyle