Nunta regala: Printul francez François d'Orleans s-a casatorit cu o nemtoaica

Luni, 28 Iulie 2014, ora 08:53
1310 citiri
Nunta regala: Printul francez François d'Orleans s-a casatorit cu o nemtoaica

Printul francez François d'Orleans s-a casatorit cu Theresa von Einsiedel, fiica unei familii aristocrate din Germania, duminica, la basilica Sf. Iacob din orasul german Straubing, informeaza dailymail.co.uk.

Printul François d'Orleans, in varsta de 32 de ani, este al patrulea copil al contelui si contesei d'Evreux, iar bunicul sau a fost printul Henri, conte al Parisului, potrivit Mediafax.

Theresa von Einsiedel, in varsta de 30 de ani, este fiica lui Curt von Einsiedel Hildebrand si a printesei Amelie von Urach, din Germania.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni la un bal vienez gazduit de printesa Marie von Lichtenstein, in perioada in care Theresa von Einsiedel studia comunicarea si relatiile publice la Viena.

Theresa von Einsiedel a declarat ca intentioneaza sa renunte la slujba ei din cadrul unei cunoscute agentii de PR din Munchen pentru a se muta la Paris, impreuna cu sotul ei.

De asemenea, aceasta a spus ca va invata limba franceza pentru a putea vorbi cu sotul ei in limba lui nativa, dat fiind ca, in prezent, cei doi comunica in limba engleza.

#casatorie print francez, #print Franta, #prin francez Francois d Orleans , #Stiri Lifestyle