O imagine cat o mie de cuvinte: Bunica si strabunica Elisabeta a II-a, la 90 de ani, alaturi de copiii Casei Regale (Foto)

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 14:07
1186 citiri
O imagine cat o mie de cuvinte: Bunica si strabunica Elisabeta a II-a, la 90 de ani, alaturi de copiii Casei Regale (Foto)
Foto: Facebook/The British Monarchy

Regina Elisabeta a II-a implineste, joi, 90 de ani. Cu aceasta ocazie a fost data publicitatii o imagine in care aceasta apare alaturi de copiii Casei Regale.

Alaturi de Elisabeta a II-a apar Mia Tindall (care ii tine geanta reginei), fiica de doi ani a Zarei si a lui Mike Tindall; James, Viscount Severn (opt ani) ; Lady Louise (12 ani) ; Savannah (cinci ani) si Isla Phillips (trei ani), fiicele lui Peter Phillips.

De asemenea, in imagini apar si cei doi copii ai printului William si ai lui Kate Middleton, George (doi ani) si Charlotte (11 luni). Imaginea este realizata de celebra fotografa Annie Leibovitz si a fost postata pe contul de Facebook al Casei Regale.

In ultimele zile, au fost date publicitatii mai multe imagini cu regina in diverse momente ale vietii, inclusiv unele care au fost savuroase pentru public. Intr-una dintre imagini regina a fost surprinsa cand a condus o masina de teren imbracata intr-un hanorac cu gluga. In alta, Elisabeta a II-a a aparut in selfiul ...citeste mai departe despre "O imagine cat o mie de cuvinte: Bunica si strabunica Elisabeta a II-a, la 90 de ani, alaturi de copiii Casei Regale (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#regina ElisabetaII zi nastere, #ElisabetaII zi nastere, #zi nastere regina Elisabeta , #Stiri Lifestyle