O romanca e noua Lauren Bacall: Sunt poate mai cunoscuta in afara Romaniei Interviu

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 14:58
1035 citiri
O romanca e noua Lauren Bacall: Sunt poate mai cunoscuta in afara Romaniei Interviu
Foto: Facebook/Roxana Condurache

Roxana Condurache este o tanara actrita din Romania, mai cunoscuta peste hotare decat in tara sa. A fost aleasa, din sute de actrite din lume, sa intre in pielea lui Lauren Bacall, care avea origini romanesti.

Filmul, care se va lansa in 2016, are ca tema viata de cuplu dintre Humphrey Bogart si sotia sa, Lauren Bacall. Emotiile sunt, pe o scara de 1 la 10, "de 100", a declarat Roxana Condurache pentru Ziare.com, coplesita de "responsabilitatea de a portretiza o personalitate de calibrul lui Lauren Bacall".

Ai fost aleasa sa intri in pielea lui Lauren Bacall. Ai idee cate actrite au aplicat pentru acest rol?

Producatoarea filmului, Helise Flikstein, mi-a spus ca la acest rol au aplicat cateva sute de actrite din toata lumea.

Care crezi ca a fost atuul tau?

Cred ca am avut nevoie de foarte multe atuuri pentru a obtine acest rol. In primul rand, faptul ca seman fizic cu Lauren Bacall - cel putin asa spune lumea.

Helise Flikstein mi-a marturisit ca i-a placut foarte mult ...citeste mai departe despre "O romanca e noua Lauren Bacall: Sunt poate mai cunoscuta in afara Romaniei Interviu" pe Ziare.com

#Roxana Condurache Lauren Bacall film, #Roxana Condurache filme, #Roxana Condurache filme straine, #Roxana Condurache actrita interviu , #Stiri Lifestyle