Operatiile estetice ale vedetelor, sub lupa specialistului (Galerie foto)

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 19:08
1498 citiri

Din dorinta de fi cat mai frumoase sau pentru a scapa de anumite complexe, multe vedete apeleaza la ajutorul medicilor esteticieni. Este adevarat ca rezultatul in cazul unora este spectaculos si se observa imediat interventia facuta, dar uneori efectul nu este cel dorit.

Impreuna cu doctorul Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Ziare.com a analizat cateva operatii ale unor vedete internationale, specialistul explicand ce interventii au suferit fiecare.

Am supus-o atentiei doctorului Cristian Nitescu pe Courteney Cox, care a devenit celebra cu serialul "Friends" si a continuat cu productii precum "Cougar Town" si "Dirt".

Vedete care recunosc ca au operatii estetice (Galerie foto)

"Courteney Cox a apelat la o operatie de rinoplastie, volumizarea pometilor, redefinirea conturului buzelor, toxina botulinica pentru zona laterala a ochilor si frunte. Rezultatele sunt vizibile si o ajuta sa se bucure de un aspect mult intinerit", a ...citeste mai departe despre "Operatiile estetice ale vedetelor, sub lupa specialistului (Galerie foto)" pe Ziare.com

#operatii estetice vedete, #operatii fata vedete, #interventii estetice vedete , #Stiri Lifestyle