Pana la ce varsta e bine sa interzicem copiilor accesul la gadgeturi

Sambata, 03 Mai 2014, ora 09:45
1415 citiri
Pana la ce varsta e bine sa interzicem copiilor accesul la gadgeturi
Foto: trendhunter.com

Gadgeturile sunt folositoare, insa se dovedesc a fi si foarte periculoase pentru copii. Academia Americana de Pediatrie si Societatea Canadiana de Pediatrie sustin ca pana la varsta de doi ani, copiii nu ar trebui sa fie expusi deloc mijloacelor de tehnologie avansata.

Acestia pot sa descopere gadgeturile pe masura ce cresc. Astfel, copiii cu varste cuprinse intre trei si cinci ani sa le foloseasca doar o ora pe zi, iar cei pana in 18 ani in jur de doua ore pe zi. In realitate, acestia petrec de patru sau cinci ori mai mult timp in fata acestor aparate, arata Huffington Post, care puncteaza cateva probleme ce pot sa apara cand aceste reguli nu sunt respectate.

Cresterea rapida a creierului

Pana la doi ani, creierul bebelusilor se tripleaza si apoi continua sa creasca pana la 21 de ani. Dezvoltarea timpurie a creierului este determinata de stimuli de mediu sau de lipsa acestora. S-a dovedit ca stimularea provocata de supraexpunerea la aceste mijloace dezvoltate este asociata cu ...citeste mai departe despre "Pana la ce varsta e bine sa interzicem copiilor accesul la gadgeturi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadgeturi interzise copii, #pericol gadgeturi copii, #pericol tablete telefoane copii , #Stiri Lifestyle