Politisti suedezi la parada gay din Bucuresti: Si in Politia Romana exista homosexuali

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 14:21
2994 citiri
Politisti suedezi la parada gay din Bucuresti: Si in Politia Romana exista homosexuali

Inca de acum zece ani, Bucurestiul se imbraca in culorile curcubeului pentru cateva zile, in cadrul paradei minoritatilor sexuale (LGBT - lesbiene, gay, bisexuali, transgender).

Anul acesta, Marsul Diversitatii din Bucuresti are doi invitati de seama: pe Goran Stanton si pe Martin Marmgren, reprezentantii Gay Police Association, o organizatie care ofera sprijin politistilor homosexuali din Suedia.

In incercarea de a intelege cum este posibil ca in cadrul politiei suedeze sa functioneze o astfel de asociatie, Ziare.com a stat de vorba cu cei doi oameni ai legii, la sediul Ambasadei Suediei din Bucuresti.

Goran Stanton (stanga) si Martin Marmgren (dreapta) au sosit la Bucuresti joi seara, iar amandoi se afla pentru prima data in Romania. Desi nu au apucat sa vada foarte multe aici, Capitala le-a lasat, totusi, cateva prime impresii.

"Am luat un taxi de la aeroport pana la hotel, iar traficul era foarte aglomerat. E greu de spus, am vazut multe masini si drumuri pline, dar ...citeste mai departe despre "Politisti suedezi la parada gay din Bucuresti: Si in Politia Romana exista homosexuali, dar nu declarati" pe Ziare.com

#politisti Suedia Mars Diversitate, #Asociatie politisti gay Suedia, #politisti Suedia mars LGBT, #politisti asociatie gay Suedia , #Stiri Lifestyle