Portretele oamenilor din intreaga lume care traiesc cu un dolar/zi: 2 romani, printre ei

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 10:55
909 citiri
Portretele oamenilor din intreaga lume care traiesc cu un dolar/zi: 2 romani, printre ei

Printre portretele unor persoane care traiesc doar cu un dolar pe zi, prezentate intr-o carte a fondatorului unei organizatii non-guvernamentale care lupta impotriva saraciei, se afla si imaginile a doi romani.

Peste un milion de oameni din intreaga lume traiesc cu un dolar pe zi, sau chiar cu mai putin de atat. Motivele pentru aceasta situatie sunt diferite de la caz la caz, insa greutatile cu care se confrunta zilnic sunt foarte asemanatoare, scrie The Guardian.

O carte scrisa de Thomas A Nazario, fondatorul organizatiei The Forgotten International, documenteaza conditiile in care traiesc mai multe persoane ce se confrunta cu saracie extrema, de pe intreg globul.

Povestile sunt ilustrate cu poze realizate de Renee C Byer, laureata a premiului Pulitzer.

Dupa scoala, Alvaro Kalancha Quispe, noua ani, duce la pascut alpacalele si lamele, pe care le aduce acasa seara. El traieste in muntii Akamani din Bolivia, unde casele nu au izolatii, electricitate sau paturi.

Fati, ...citeste mai departe despre "Portretele oamenilor din intreaga lume care traiesc cu 1 dolar/zi: 2 romani, printre ei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oameni traiesc un dolar zi, #romani saracie, #saracie extrema , #Stiri Lifestyle