Povestea tanarului care imparte "bani cu suflet" in plicuri ascunse

Marti, 10 Iunie 2014, ora 08:38
1236 citiri
Povestea tanarului care imparte "bani cu suflet" in plicuri ascunse
Foto: Facebook/Bani cu Suflet

Un tanar clujean, cu un salariu mediu pe economie, vine cu o abordare noua a actelor de caritate - un plic cu bani, ascuns sub o banca in parc sau pitit intre crengile unui copac, care poate fi gasit de oricine. Cel care descopera banii are o singura datorie - sa dea mai departe jumatate din suma.

Proiectul "Bani cu suflet" a devenit, in doar cateva zile, un adevarat fenomen pe retelele de socializare. In plus, zeci de voluntari din diferite orase ale tarii, dar si din strainatate s-au aratat dornici sa se alature acestei intiative.

Ziare.com a vrut sa afle cine este omul din spatele acestei campanii, de unde vin banii pentru acest proiect caritabil si cum reactioneaza oamenii care gasesc plicurile.

Initiatorul proiectului vrea sa isi pastreze anonimatul, insa a precizat ca este "un om normal, cu nevoi normale, cu familie, cu slujba normala si rate la banci". Nu este nici pe departe milionar, "poate doar in lei vechi", insa este de parere ca "bogatanii sau guvernele nu vor ...citeste mai departe despre "Povestea tanarului care imparte "bani cu suflet" in plicuri ascunse: Uneori, putinul nostru e lux pentru cineva" pe Ziare.com

#Bani cu suflet campanie, #campanie filantrop Cluj, #bani gasiti plic , #Stiri Lifestyle