Predictiile anului 2016: De la iPhone 7 la Lottie Moss si umerii dezgoliti

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 14:04
1073 citiri
Predictiile anului 2016: De la iPhone 7 la Lottie Moss si umerii dezgoliti
Foto: Pexels/Gerd Altmann

Trendurile anului in materie de muzica, moda, tehnologie si nu numai au fost conturate de editorii unei publicatii britanice.

In materie de moda si fotomodele, ochii vor fi atintiti, anul acesta, pe sora lui Kate Moss, abia intrata in bransa, iar in ceea ce priveste tehnologia, se va vorbi mult despre iPhone 7 si despre jocurile ce implica realitatea virtuala.

In ceea ce priveste muzica, pe val este si va fi Adele, care a revenit spectaculos. Biletele pentru turneul sau se vand ca painea calda.

Taylor Swift isi va continua si ea suprematia, la fel si Kendrick Lamar, cei doi fiind vazuti deja ca marii castigatori de la Grammy. Trupa Foo Fighters va ramane de asemenea preferata multora, mai apreciaza editorii publicatiei The Mirror.

Microsoft si Taylor Swift si-au cumparat domenii porno de Internet

Sunt asteptate concertele unor trupe ca Radiohead si Coldplay. De asemenea, fanii asteapta sa-l vada live pe Prince.

Asteptat este si un nou album de la Elton John, care va ...citeste mai departe despre "Predictiile anului 2016: De la iPhone 7 la Lottie Moss si umerii dezgoliti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#predictii 2016 moda, #moda 2016, #albume lansare 2016, #Adele turneu, #Rihanna turneu, #lansare iPhone 7, #destinatii vacanta 2016 , #Stiri Lifestyle