Preotul care revolutioneaza piata accesoriilor: Cum se naste poseta Eva Braun si unde ajunge Interviu

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 07:48
1250 citiri
Preotul care revolutioneaza piata accesoriilor: Cum se naste poseta Eva Braun si unde ajunge Interviu
Foto: Rucodelie de la Savatie Bastovoi

Un preot care creeaza posete, curele si portofele nu e tocmai o imagine pe care sa o vezi la tot pasul. Iar cand produsele sale sunt extrem de cautate, devii cu atat mai interesat.

Parintele Rucodelie de la Savatie Bastovoi, originar din Basarabia, dar aflat de multa vreme in Romania, ne-a spus intr-un interviu acorat Ziare.com cum a inceput totul, cum se impaca vocatia sa cu faptul ca realizeaza produse lumesti, de consum, si cine ii sunt clientii.

Am aflat ca "jumatate sunt din strainatate, un sfert din Romania si alt sfert din Chisinau", adica episcopi, ambasadori, medici, avocati, oameni de televiziune, functionari, militari sau procurori, dar si femeile preocupate de frumos.

Printre femeile care se vor a fi in pas cu moda sunteti deja un nume de referinta, gratie obiectelor pe care le confectionati. Cum a inceput totul? Stiati ca aveti acest talent?

Talentele le am din nastere, iar mama si tata au avut grija ca eu sa stiu asta de mic si sa le dezvolt. Am pictat de mic, ...citeste mai departe despre "Preotul care revolutioneaza piata accesoriilor: Cum se naste poseta Eva Braun si unde ajunge Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preot posete, #preot Romania genti piele, #Rucodelie de la Savatie Bastovoi, #genti parinte Romania preturi , #Stiri Lifestyle