Presedintele Ecuadorului, in topul mondial al liderilor care scriu multe mesaje pe Twitter

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 14:55
1216 citiri
Presedintele Ecuadorului, in topul mondial al liderilor care scriu multe mesaje pe Twitter
Foto: (c) eLuis Echeverria / XINHUA ARHIVA

Presedintele Ecuadorului Rafael Correa, mare fan al retelelor de socializare, si-a depasit propriul record prin postarea a 23 de mesaje intr-o ora pe contul sau de Twitter, potrivit presei locale citate de agentia AFP.

Luni, 22 septembrie, timp de o ora, Correa a produs de peste trei ori numarul mediu de mesaje pe care obisnuieste sa le scrie in fiecare zi, a explicat pentru AFP Christian Espinosa, expert in retelele sociale si director al portalului specializat Cobertura digital, potrivit Agerpres.

Rafael Correa, de sapte ani la putere in Ecuador si-a deschis un cont de Twitter (@MashiRafael) in octombrie 2010, pe care il alimenteaza cu o medie de mai mult de cinci mesaje pe zi, potrivit Twitonomy, un site dedicat statisticilor din retele sociale.

Conform Cobertura Digital, presedintele Correa ar fi al treilea lider din lume care corespondeaza cel mai mult pe Twitter cu cei peste 1,7 milioane abonati ai sai. El este devansat numai de premierul din Uganda, Amama Mbabazi, si de presedintele Rwandei, Paul Kagame.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Ecuador, #Rafael Correa mesaje Twitter , #Stiri Lifestyle