Pretentii de vedeta: Madonna a inchiriat un hotel intreg la Rio de Janeiro

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 10:24
2035 citiri
Pretentii de vedeta: Madonna a inchiriat un hotel intreg la Rio de Janeiro

Cantareata Madonna, care pe data de 2 decembrie va fi in orasul brazilian Rio de Janeiro, o etapa in turneul sau mondial "MDNA", a rezervat un hotel intreg pentru ea si echipa care o insoteste.

"Echipa include, printre multi altii, preparatori fizici, asistenti personali, frizeri, responsabilii cu vestimentatia", plus cei patru copii ai sai si profesorii lor particulari, scrie marti cotidianul O Globo, citat de agentia EFE.

In consecinta, ea a decis sa rezerve un hotel complet pe malul oceanului in cartierul Ipanema, care alaturi de Copacabana si Leblon au cele mai faimoase plaje braziliene.

Turneul MDNA, inceput in Israel in luna mai, va ajunge la sfarsitul acestei saptamani in America Latina, cand "regina pop-ului" va concerta la Ciudat de Mexico (Mexic), de unde va pleca la Bogota (Columbia).

Dupa Rio de Janeiro, Madonna va sustine concerte in alte doua orase braziliene, Sao Paulo si Porto Alegre. Urmatoarele destinatii vor fi Buenos Aires (Argentina) si Santiago de Chile (Chile), turneul urmand sa se incheie in localitatea argentiniana Cordoba.

#Madonna concert Rio de Janeiro, #Madonna hotel Rio de Janeiro, #Madonna turneu , #Stiri Lifestyle