Prince lasa o avere de peste 800 milioane de dolari. Ar putea ajunge la o fosta prostituata si dependenta de droguri

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 19:47
1752 citiri

Averea lui Prince, estimata la peste 800 de milioane de dolari, i-ar putea reveni singurei rude apropiate in viata, daca artistul nu a intocmit un testament, asa cum se pare.

Aceasta este sora lui, Tyka Nelson, si ea cantareata, dar mai bine cunoscuta pentru faptul ca a fost dependenta de cocaina si a ajuns sa se prostitueze pentru a-si intretine copiii.

In acest moment, patrimoniul lui Prince este evaluat la 300 de milioane de dolari. Dar la acestia se vor adauga multe alte milioane rezultate din vanzarile de diverse articole (de la muzica la tricouri), care se preconizeaza ca vor exploda ca urmare a mortii sale, precum si alti bani obtinuti din acordul prin care artistul si-a pus muzica online pe Tidal, potrivit Daily Mail.

Catalogul sau muzical valoreaza alte peste 500 de milioane de dolari, potrivit primului sau manager, Owen Husney, si aceasta pentru ca Prince avea propriul studiou de inregistrari si propria casa de discuri.

Prince mai are si creatii muzicale, care nu ...citeste mai departe despre "Prince lasa o avere de peste 800 milioane de dolari. Ar putea ajunge la o fosta prostituata si dependenta de droguri" pe Ziare.com

#Prince mostenire sora, #Prince avere , #Stiri Lifestyle