Printul Charles, in Covasna: A fost intampinat cu mamaliga si muzica populara maghiara

Vineri, 30 Mai 2014, ora 09:36
1364 citiri
Printul Charles, in Covasna: A fost intampinat cu mamaliga si muzica populara maghiara
Foto: Antena 3/Arhiva

Printul Charles a petrecut, joi, aproape o ora in compania a aproape 50 de localnici din Valea Zalanului (Covasna), care in cinstea sa au organizat o petrecere intr-o livada, unde mostenitorul coroanei britanice a mancat mamaliga cu branza si a ascultat muzica populara maghiara.

Aproximativ 50 de sateni din Valea Zalanului au organizat, joi, o petrecere in cinstea Printului Charles, aflat de miercuri in localitate, unde are mai multe proprietati.

Mostenitorul coroanei britanice a fost intampinat la petrecere, organizata intr-o livada, de primarul comunei Malnas, Kasleder Jozsef, care i-a urat, in limba maghiara, "bun venit", spunand ca prezenta sa reprezinta o mare bucurie pentru toti localnicii din Valea Zalanului.

Doi copii din sat i-au dat Printului Charles o cutie cu jucarii fabricate la Sfantu Gheorghe, pe care sa le duca nepotului sau, in timp ce cateva femei i-au daruit un buchet de flori de camp.

"Printul vine aici ca acasa. Ii uram o viata lunga si insorita", a ...citeste mai departe despre "Printul Charles, intampinat cu mamaliga si muzica populara maghiara, in Covasna" pe Ziare.com

#Printul Charles Valea Zalanului, #Printul Charles maghiari , #Stiri Lifestyle