Printul George va merge la o scoala unde se preda bunatatea. Cat vor plati parintii

Vineri, 24 Martie 2017, ora 21:56
1093 citiri
Printul George va merge la o scoala unde se preda bunatatea. Cat vor plati parintii
Foto: Twitter/Kensington Palace

Printul George, acum in varsta de trei ani, va merge din toamna la o scoala privata, unde principala valoare promovata e bunatatea.

E vorba despre scoala Thomas's Battersea, din Londra, frecventata de 540 de elevi (de ambele sexe) cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, unde un trimestru costa 7.000 de euro, conform The Telegraph.

La scoala Thomas's Battersea se pune accentul pe arte, sport si activitati in aer liber, fiind promovate valori ca bunatatea, politetea, increderea, modestia, generozitatea, dupa cum se arata pe site-ul institutiei.

In plus, aici copiii sunt incurajati sa aiba cat mai multi prieteni si nu doar unul, pentru a nu suferi in cazul in care relatia se strica.

Anunutul facut pe Twitter de Kensington Palace a luat prin surprindere pe toata lumea, din moment ce toti se asteptau ca printul sa mearga la scoala Wetherby, la fel ca tatal sau. Pana acum, George a mers la o cresa sateasca, in Anmer, Norfolk. Aici, parintii plateau putin peste 6 euro pe ora.

The Duke and Duchess of Cambridge have announced that Prince George will attend Thomas's Battersea School in London from September 2017.- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) March 24, 2017

Ducesa de Cambridge a motivat alegerea scolii pentru fiul sau astfel: "Parintii mei m-au invatat despre importanta unor calitati ca bunatatea, respectul si sinceritatea si imi dau seama acum ca aceste valori au fost centrale in viata mea. De aceea William si cu mine vrem sa-i invatam pe copiii nostri, George si Charlotte, cat de importante sunt aceste lucruri".

Ducesa a mai spus ca, in viziunea sa, aceste valori sunt "la fel de importante ca a excela la matematica sau sport".

Citeste si Printul George implineste 3 ani: Ce viata de poveste a avut pana acum ...citeste mai departe despre "Printul George va merge la o scoala unde se preda bunatatea. Cat vor plati parintii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#printul George scoala, #print George scoala privata, #copii print William educatie , #Stiri Lifestyle