Printul William se dedica activitatilor regale si paraseste armata

Joi, 12 Septembrie 2013, ora 15:46
1761 citiri
Printul William se dedica activitatilor regale si paraseste armata

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, paraseste armata pentru a se consacra activitatilor sale regale si muncii de caritate, a anuntat joi Palatul Buckingham, conform AFP.

Ducele de Cambridge (31 de ani) incheie astfel o perioada de peste sapte ani si jumatate in randurile armatei, din care ultimii trei in calitate de pilot de elicopter de salvare la baza Royal Air Force din Insula Anglesey, in vestul Tarii Galilor.

Aceasta decizie ii va permite sa participe la mai multe angajamente regale, intr-un moment in care bunica sa, regina Elisabeta a II-a, tinde sa delege sarcinile din ce in ce mai mult, in special fiului sau Charles, tatal lui William.

"El va continua sa sustina activitatea reginei si a familiei regale prin indeplinirea angajamentelor in tara si in strainatate, insotit de Ducesa de Cambridge", a indicat Palatul Buckingham, care confirma, de altfel, ca printul William s-a stabilit la palatul londonez Kensington impreuna cu sotia sa Catherine si fiul lor, printul George, nascut la 22 iulie.

Palatul a adaugat ca printul William "studiaza mai multe optiuni privind angajamentele publice", iar un anunt in acest sens va fi facut ulterior, incheie France Presse.

#print William, #casa regala marea britanie, #armata print William, #suveran Marea Britanie , #Stiri Lifestyle