Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 7 iunie

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 08:00
1455 citiri
Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 7 iunie

Fabulous Baskets te invita sa participi la cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucuresti. Peste 1800 de bicicliste si-au anuntat prezenta la SkirtBike Bucuresti, duminica, 7 iunie.

De 6 ani in Bucuresti, evenimentul Skirtbike promoveaza un stil de viata sanatos si prietenos cu mediul, sarbatoreste fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ dar, in acelasi timp, le incurajeaza pe cele care nu pedaleaza inca.

SkirtBike este manifestul celei mai mari comunitati de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfasurat in 12 orase din Romania si o sursa de inspiratie pentru multe femei din toata lumea.

"Este al treilea an in care am fost invitati sa participam la evenimentul SkirtBike. Suntem mandri ca putem sutine un proiect care incurajeaza femeile sa pedaleze, demonstrand astfel ca pedalatul nu trebuie sa fie doar un sport, ci si o modalitate chic de deplasare urbana.

Ne bucuram sa vedem la eveniment atat de multe biciclete care au cosuri Fabulous Baskets. Ne asteptam sa fie si in acest an o atmosfera extraordinara. Va invitam astfel, sa participati duminica, 7 iunie, la evenimentul SkirtBike", spune Loredana Huiban, Fabulous Baskets

"Pentru noi, SkirtBike inseamna comunitate, prietenie, bucurie, libertate, femei, biciclete, traditie, fuste, eleganta, cultura, transport alternativ, urban. Un mix de cuvinte care dau definitia celor 6 ani de eleganta pe doua roti, in care am promovat impreuna bicicleta in randul femeilor", spune Andreea Tutunaru, SkirtBike.

Intre 5-7 iunie, comunitatea SkirtBike va sarbatori "Femeia pe bicicleta", in cadrul festivalului urban Femei pe Matasari. Parada SkirtBike va inchide seria de activitati dedicate femeii pe bicicleta, duminica, 7 iunie.

Plecarea se va face la ora 17, de la Palatul Copiilor, pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir - Piata Unirii - Piata Universitatii - Piata Rosetti - bd. Pache Protopopescu - Str.Matasari.

Desi este un eveniment dedicat doamnelor, organizatoarele anunta prezenta pe bicicleta a domnului Primar Piedone, care va da startul celei mai asteptate promenade a anului.

#FabulousBaskets #SkirtBike #BeProudToRideLikeAGirl #7Iunie #BeThere #SaveTheDate

Posted by Fabulous Baskets on Friday, May 29, 2015

Calendarul evenimentelor SkirtBike: Bucuresti - 7 iunie, Brasov - 6 iunie, Iasi - 7 iunie, Deva - 14 iunie, Arad - 14 iunie, Oradea - 14 iunie, Constanta - 21 iunie, Targu Mures - 21 iunie, Alba Iulia - 27 iunie, Cluj - 4 iulie, Drobeta - 4 iulie, Baia Mare - 5 iulie.

Pentru mai multe informatii:

  • Loredana Huiban, Account Director Fabulous Baskets
  • e-mail: contact@fabulousbaskets.ro
  • www.fabulousbaskets.ro
  • www.facebook.com/fabulousbaskets
  • #Skirtbike 7 iunie, #Fabulous Baskets Skirtbike, #Skirtbike Matasari , #Stiri Lifestyle