Puterea Internetului: Dupa ce gafa lui a devenit virala, Snoop Dogg vine in Bogata, Mures

Sambata, 19 Martie 2016, ora 13:59
2892 citiri
Puterea Internetului: Dupa ce gafa lui a devenit virala, Snoop Dogg vine in Bogata, Mures
Foto: Instagram/Snoop Dogg

Rapperul, producatorul si actorul american Snoop Dogg a anuntat in urma cu cateva ore pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata in Romania, dupa ce se aflase virtual in aceasta localitate gratie unei greseli de ortografie intr-o postare pe alta retea sociala, Instagram.

Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram la 13 martie, pe cand se afla in turneu in Columbia, bifand ca se afla in Bogata, judetul Mures din Romania, in loc de Bogota, capitala Columbiei. Eroarea a fost rapid detectata de internauti si presa, fiind consemnata de numeroase publicatii straine, intre care Associated Press, BBC sau USA Today.

Snoop Dogg, asteptat cu tot alaiul intr-o comuna din Romania: Ce gafa a facut artistul (Foto)

Acestea au mentionat ca romanii au profitat imediat de greseala pentru promovare turistica. De exemplu, site-ul de turism visitbogata.com a descris satul de aproximativ 2.000 de locuitori ca fiind "cel mai bun loc pentru a va relaxa in Romania", iar autoritatile locale l-au ...citeste mai departe despre "Puterea Internetului: Dupa ce gafa lui a devenit virala, Snoop Dogg vine in Bogata, Mures" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Snoop Dogg Bogata Mures, #Snoop Dogg Bogata Romania, #Snoop Dogg Bogota Bogata , #Stiri Lifestyle