Retelele sociale, ca parte din viata noastra: Ne fac rau sau bine? Profilul celor care posteaza

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 08:22
1665 citiri
Retelele sociale, ca parte din viata noastra: Ne fac rau sau bine? Profilul celor care posteaza
Foto: Arhiva personala/Vlad Muresan

Nimeni nu mai poate nega faptul ca retelele sociale precum Facebook-ul, Instagram-ul sau Twitter-ul sunt parte din viata noastra. O fi bine, o fi rau? Un raspuns inca nu poate fi oferit, data fiind perioada scurta scursa de cand le-am primit in viata noastra cu bratele deschise sau de nevoie.

Pericolul incepe de la modul in care le percepem noi insine, acesta regasindu-se in tipul postarilor noastre. Daca percepem aceste retele sociale ca fiind exact ce sunt - modalitati de a tine legatura cu persoane prietene si in viata reala - pericolul nu exista.

Exista insa riscul sa incercam sa ne facem placuti de toata lumea, sa avem cat mai multi "fani", iar atunci apare pericolul frustrarilor de tot felul, din moment ce un astfel de tel nici in viata reala nu poate fi atins.

Citeste mai departe despre "Retelele sociale, ca parte din viata noastra: Ne fac rau sau bine? Profilul celor care posteaza Interviu" pe Ziare.com.

#Facebook pericole, #Facebook efecte secundare, #Facebook efect creier, #varsta maturitate Facebook, #profil utilizatori Facebook psiholog, #psiholog Facebook , #Stiri Lifestyle