Retro sau moderne, ceasurile de mana le alegem in functie de personalitatea noastra!

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 23:11
1028 citiri
Retro sau moderne, ceasurile de mana le alegem in functie de personalitatea noastra!

(P) Avand la baza o cultura japoneza adanc inradacinata, brandul Casio si-a impus valorile initial in producerea de instrumente de calcul electronice dovedind un real succesc urmand ca in anul 1974 sa-si incerce norocul cucerind piata cu primul ceas de mana cu afisaj digital.

Odata cu lansarea acestui produs, modelele de ceasuri Casio au devenit inovatii in materie de tehnologie, trecandu-se de la banalul orologiu care arata doar ora la un mini-computer ce se purta pe incheietura mainii si care se potrivea perfect cu stilul vestimentar rebel si neglijent de la vremea aceea.

Tinutele erau in mare parte compuse din camasi de jeans, pantaloni de velur evazati, maieuri tera simple si vestiti tenisi care si astazi incarca trendurile, asadar cel mai in voga accesoriu il reprezenta acest model de ceas ce intra in categoria de ceasuri originale cu care te puteai mandri in fata gastii de prieteni.

Colectiile intrunesc o sumedenie de functii, semn ca poporul japonez este bun in tot ceea ce face iar modele de ceasuri care au aparut ulterior au stiu sa surprinda printr-o calitate deosebita si tehnologii marete cum ar fi: afisaj multicolor, cronometru, iluminare fundal, termometru si multe altele. Toate acestea sunt functii care insotesc oamenii in viata de zi cu zi contribuind la facilitarea anumitor activitati.

Preferintele sunt diferite in functie de stilul pe care il adopta fiecare persoana si tocmai pentru a avea de unde alege ceea ce ni se potriveste, avem in magazinul online bestwatch.ro o multitudine de modele care ne-ar face cu "mana".

In timp ce femeile se uita dupa accesorii simple, delicate cu detalii sofisticate, cum sunt cele din gama de ceasuri Skagen, barbatii sunt interesati mai degraba de piesele care arata prin designul lor puterea si forta masculina. ...citeste mai departe despre "Retro sau moderne, ceasurile de mana le alegem in functie de personalitatea noastra!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ceasuri Casio, #ceasuri Skagen, #ceasuri originale , #Stiri Lifestyle