Romanii care au dat lovitura cu papioanele din lemn

Marti, 09 Februarie 2016, ora 07:46
1244 citiri
Romanii care au dat lovitura cu papioanele din lemn
Foto: Facebook/Papioane Patore Lemn

In contextul in care obiectele vestimentare evolueaza zi de zi, n-ar trebui sa mire pe nimeni existenta unor accesorii precum papioanele din lemn. Acestea sunt realizate in Romania, iar comenzi vin atat din Norvegia, cat si din Canada sau Mexic.

Ideea unor astfel de accesorii neobisnuite i-a venit lui Panaite Toma, un tanar de 27 de ani, din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita. Desi papioanele din lemn nu sunt chiar inventia sa, i-au placut prea mult pentru a abandona.

Asa a pornit totul, iar in prezent s-a ajuns si la realizarea unor butoni din lemn, a port-cardului din lemn, batistei si chiar a cravatei din acelasi material, toate gravate cu laser.

Am stat de vorba cu Panaite Toma, absolvent de Drept, cel care a avut aceasta initiativa, pentru a afla cine sunt cei care poarta astfel de accesorii extravagante si cum vede afacerea sa peste 10 ani.

De unde pana unde ideea de a realiza papioane din lemn? De ce tocmai din lemn? Aveau papioanele nevoie sa fie... citeste mai departe despre "Romanii care au dat lovitura cu papioanele din lemn - Sunt gravate cu laser, iar comenzile vin din toata lumea Interviu" pe Ziare.com

#papioane lemn, #accesorii vestimentare materiale neconventionale, #papioane lemn Patore, #cadouri originale femei barbati , #Stiri Lifestyle