Instanta a decis cine va mosteni averea de 300 de milioane de dolari a lui Prince

Vineri, 19 Mai 2017, ora 22:34
975 citiri

Fratii si surorile cantaretului Prince sunt singurii lui mostenitori, a hotarat vineri un judecator din Minnesota (nordul Statelor Unite), punand capat unei lungi batalii in instanta.

"Mostenitorii averii au fost desemnati ca fiind Omarr Baker, Alfred Jackson, Sharon Nelson, Norrine Nelson, John R. Nelson si Tyka Nelson", a spus judecatorul, citat de France Presse.

Vezi toate stirile despre moartea lui Prince

Aceasta decizie nu transfera imediat acestor beneficiari averea lui Prince, care este evaluata mai mult de 300 de milioane de dolari. Dar ea deschide o perioada de un an in care se pot face cunoscuti terti care pot pretinde ca sunt descendenti ai celui supranumit "Pustiul din Minneapolis".

In cazul in care judecatorul le refuza calitatea de mostenitori, decizia sa va fi definitiva.

Decizia de vineri intervine la noua zile dupa o audiere in timpul careia fratii si surorile cantaretului au solicitat pronuntarea unei hotarari si dupa luni de interogari ale unor persoane care pretindeau a fi descendenti sau mostenitori ai lui Prince.

Astfel, o femeie a sustinut ca s-a casatorit in secret cu starul in Las Vegas, iar un muzician necunoscut a spus ca Prince i-a promis in timpul unui turneu ca-i va lasa toata averea.

Aceasta decizie judecatoreasca va clarifica, de asemenea, controlul asupra comorii legendare de melodii nepublicate ale cantaretului, care deja fac obiectul unor contracte pentru viitoare lansari.

Muzicianul, care nu bea, se declara vegetarian si ii refuza pe muzicienii care se drogau, nu a lasat un testament si nu a avut niciun copil recunoscut.

Prince a murit subit la 57 de ani la 21 aprilie 2016 in urma unei supradoze accidentale de analgezice puternice. ...citeste mai departe despre "Instanta a decis cine va mosteni averea de 300 de milioane de dolari a lui Prince" pe Ziare.com

#Prince avere mostenitori , #Stiri Lifestyle