Salonul National de Vinuri: Numar dublu de vizitatori fata de 2011

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 08:51
1520 citiri
Salonul National de Vinuri: Numar dublu de vizitatori fata de 2011

Circa 13.000 de vizitatori au trecut pragul celei de-a doua editii a Salonului National de Vinuri al Romaniei VINTEST, care s-a desfasurat in perioada 12 - 14 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti.

"Am avut aproximativ 13.000 de vizitatori, aproape dublu fata de asteptarile noastre. Am mizat pe circa sapte mii de persoane, dar rezultatul a fost altul. Important pentru expozanti a fost insa nu atat numarul, cat calitatea vizitatorilor", a declarat duminica Lucia Pirvu, expert degustator si director al Salonului.

Aceasta a subliniat ca "exista certitudinea unor contracte de export pentru vinurile romanesti prezentate la Salon".

Potrivit directorului Salonului, intre oaspeti s-au numarat reprezentanti ai Camerelor Bilaterale de Comert, de pilda cea romano-coreeana, precum si din partea ambasadelor Chinei, Frantei, Greciei, Serbiei, SUA, Turciei si Ucrainei.

Organizatorii pregatesc cea de-a III-a editie a Salonului National VINTEST, care va avea loc in intervalul 6 - 9 iunie 2013, tot la Sala Palatului, in aceeasi perioada cu cel de-al 36-lea Congres al Viei si Vinului. Dupa 45 de ani, congresul va avea loc, din nou, la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Salon National Vinuri, #vinuri romanesti bune , #Stiri Lifestyle