Scandal in casa regala de Hanovra: Printul Ernst-August s-a casatorit cu o rusoaica (Video)

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 23:05
1188 citiri

Printul Ernst-August, descendent al uneia dintre marile familii nobiliare ale Europei, s-a casatorit sambata cu o creatoare de moda din Rusia, in ciuda opozitiei puternice a tatalui sau.

Evenimentul monden al anului in Germania, aceasta casatorie a prilejuit o plimbare in trasura de epoca, filmata de televiziunea publica germana.

Ernst-August de Hanovra, 33 de ani, si sotia sa, Ekaterina Malysheva, 30 de ani, s-au casatorit religios la biserica Marktkirche din Hanovra, capitala Saxoniei Inferioare (nord), in prezenta a numeroase personalitati din domeniul industriei de divertisment si a unor membri ai familiilor aristocratice din intreaga Europa.

Mirele a fost inconjurat de membri ai familiei sale, printul Christian si sora lor vitrega, printesa Alexandra de Hanovra, nascuta din casatoria tatalui lor cu printesa Caroline de Monaco. Au fost prezenti si ceilalti copii ai Carolinei, Charlotte, Pierre si Andrea Casiraghi.

Nunta a fost celebrata in pofida unei dispute de familie.

Tatal mirelui, Ernst-August de Hanovra Senior, 63 de ani, seful dinastiei germane, este ingrijorat in legatura cu aceasta casatorie de viitorul proprietatilor din Germania ale familiei, in special terenurile si padurile din Saxonia Inferioara.

"Eu inca mai sper ca fiul meu se va gandi in cele din urma la un interes mai mare al familiei noastre si va ceda, eu sunt gata pentru discutii si reconciliere", a declarat printul de Hanovra cotidianului german de afaceri Handelsblatt inainte de casatoria din familia acestui var indepartat al reginei Angliei.

"Nu a fost usor pentru mine sa iau o decizie, deoarece este vorba de fiul meu, dar ma vad obligat sa pastrez interesele Casei de Hanovra si ale bunurilor, inclusiv culturale, care sunt proprietatea sa de secole", a mai spus el.

Dupa ceremonia religioasa, o receptie privata in prezenta a aproximativ 600 de persoane are loc sambata seara, in galeria principala a Castelului Marienburg, fieful dinastiei.

Mireasa, purtand o tiara, a purtat o rochie alba cu trena, de inspiratie foarte clasica si impodobita cu broderii perlate, creata de colegul ei libanez stilistul Sandra Mansour. ...citeste mai departe despre "Scandal in casa regala de Hanovra: Printul Ernst-August s-a casatorit cu o rusoaica (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Prin ul Ernst August nunta Hanovra, #scandal Hanovra nunta rusoaica , #Stiri Lifestyle