Scandalul sexual urias de la Hollywood ajunge si la George Clooney, care este acuzat de o fosta colega din Spitalul de Urgenta

Sambata, 14 Octombrie 2017, ora 19:44
1247 citiri

Una din actritele din serialul "ER", Vanessa Marquez, sustine ca a fost hartuita pe platourile de filmare ale seriei NBC si ca George Clooney, impreuna cu celelalte vedete ale show-ului pe teme medicale si cu producatorii, au trecut-o pe o "lista neagra", pentru ca a indraznit sa se planga de acest lucru, motiv din care nu a mai primit niciun rol si a fost nevoita sa-si incheie cariera de actrita, conform The Wrap.

Enervata de "ipocrizia" lui Clooney, care a luat pozitie in cazul deja de notorietate al abuzurilor sexuale si violurilor savarsite de celebrul producator Harvey Weinstein, Vanessa Marquez l-a atacat pe celebrul actor pe Twitter.

"Clooney a intervenit ca eu sa ajung pe lista neagra atunci cand am avut curajul sa vorbesc despre hartuirile de pe platourile de filmare ale seriei ER. Femeile care nu accepta aceste abuzuri si refuza acest joc isi pierd cariera. Eu mi-am pierdut cariera", a declarat ea.

B.S.Clooney helped blacklist me when I spoke up abt harassment on ER.'women who dont play the game lose career'I did https://t.co/ur466NCkII- Ghoul Please 👻 (@vanessathought) October 10, 2017

Vanessa Marquez a interpretat rolul asistentei Wendy Goldman in 27 de episoade ale seriei, intre anii 1994 si 1997. Ea a sustinut pe Twitter ca a fost hartuita sexual si rasial de unele dintre vedetele serialului.

Potrivit acesteia, actorul Eriq La Salle si un cameraman ar fi incercat sa o pipaie in partile intime, iar actorii Anthony Edwards, Noah Wyle si Julianna Margulies foloseau zilnic insulte cu caracter rasial atunci cand i se adresau.

George Clooney a solicitat un drept la replica din partea publicatiei TheWrap:

"Nu am stiut ca Vanessa (Marquez) a fost trecuta pre vreo lista neagra. O cred insa pe cuvant. Eu nu am fost nici scenarist, nici producator si nici regizorul acelei serii. Nu am avut nicio legatura cu hotararile luate privind actorii din distributie. Eu am fost un actor si doar un actor. Daca ea sustine ca am avut eu vreo legatura cu luarea unor decizii privind cariera ei, atunci a fost mintita. Faptul ca nu aveam cum sa-i afectez cariera este dublat doar de faptul ca nici nu i-as fi facut asa ceva, chiar daca as fi putut", a sustinut Clooney, actor devenit celebru tocmai cu rolul din seria "ER". ...citeste mai departe despre "Scandalul sexual urias de la Hollywood ajunge si la George Clooney, care este acuzat de o fosta colega din Spitalul de Urgenta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Clooney scandal sexual, #scandal sexual Hollywood , #Stiri Lifestyle