Se unesc doua familii putred de bogate si controversate: Hilton si Rothschild

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 14:08
1177 citiri
Se unesc doua familii putred de bogate si controversate: Hilton si Rothschild
Foto: Instagram/Nicky Hilton

Nicky Hilton se marita vineri cu James Rothschild, unind astfel doua familii extrem de bogate si controversate. Ceremonia va avea loc chiar la Palatul Kensington, resedinta lui Kate si William, locul unde si printesa Diana locuia.

Nicky Hilton, sora mai mica a lui Paris, are 31 de ani si urmeaza sa devina sotia lui James Rothschild, dintr-o familie care are cea mai mare afacere in domeniul bancar din Europa.

Practic, remarca Daily Mail, e o alianta intre doua dinastii, intre doua familii afundate in scandaluri, care pana acum nu au avut prea multe in comun in afara de averi colosale.

Averea familiei Hilton a fost facuta de strabunicul lui Nicky, Conrad Hilton, care a fost casatorit cu Zsa Zsa Gabor. Unchiul lui Nicky, Conrad Nicholson Hilton, a fost casatorit pentru scurta vreme cu alta actrita celebra, Elizabeth Taylor. Intr-un moment de betie, acesta a lovit-o in stomac pe diva, care a pierdut atunci o sarcina.

Cat despre bunicul lui Nicky, Barron Hilton, acesta a anuntat ...citeste mai departe despre "Se unesc doua familii putred de bogate si controversate: Hilton si Rothschild" pe Ziare.com

#Nicky Hilton marita, #nunta Nicky Hilton, #Nicky Hilton James Rothschild casatoresc , #Stiri Lifestyle