Sfarsitul vietii private in birourile open space. Cum a evoluat fenomenul din 1900 pana azi

Sambata, 03 August 2013, ora 12:49
1580 citiri
Sfarsitul vietii private in birourile open space. Cum a evoluat fenomenul din 1900 pana azi

Milioane de persoane lucreaza in birouri de tip open space, in care absolut fiecare miscare pe care o fac este vizibila pentru toti ceilalti colegi. Specialistul in management Lucy Kellaway lamureste cum a luat amploare acest fenomen si ce consecinte are asupra oamenilor.

Redactia BBC este una dintre cele mai securizate din Marea Britanie. Totul este in spatiu deschis, birourile sunt asezate in linie si se poate vedea o mare de oameni cu ochii in monitoare, a descris Kellaway, care, este si editorialist la Financial Times, potrivit BBC.

Daca in unele birouri open space exista riscul ca seful sau colegii sa se furiseze in spatele tau si sa vada exact ce faci, in redactia BBC vorbim de milioane de oameni care se pot uita la televizor, observand ceva nepotrivit. Astfel, angajatii nu au voie sa poarte haine fosforescente si pot merge la toaleta numai pe un anumit traseu.

Cititi mai multe despre Sfarsitul vietii private in birourile open space. Cum a evoluat fenomenul din 1900 pana azi pe Ziare.com

#birouri open space, #istorie birouri open space, #fenomen birouri open space , #Stiri Lifestyle