Spectacolul Cirque du Soleil, suplimentat cu doua reprezentatii

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 15:40
1359 citiri
Spectacolul Cirque du Soleil, suplimentat cu doua reprezentatii

Cirque du Soleil adauga alte doua noi spectacole turneului Saltimbaco care va avea reprezentatii la Romexpo.

Turneul "Saltimbanco" al companiei Cirque du Soleil, care va avea reprezentatii in perioada 8-12 februarie 2012 in Pavilionul Central de la Romexpo din Bucuresti, va suplimenta numarul de spectacole, in zilele de 11 si 12 februarie, la cererea publicului si ca urmare a vanzarilor-record de bilete inregistrate pana in prezent.

Conform unui comunicat Events, cele doua spectacole vor fi prezentate in acelasi spatiu, de la ora 16.00.

"E o mare bucurie pentru noi sa putem oferi publicului inca doua reprezentatii Saltimbanco in 2012. In doar doua saptamani s-au epuizat 80% din totalul celor 20.000 de locuri puse in vanzare pentru cele cinci spectacole anuntate anterior", a declarat Sorina Burlacu, Director General Events, in comunicatul citat.

Incepand de luni, 21 noiembrie, biletele sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau in reteaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

"Saltimbanco" este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda), in total peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, "Saltimbanco" este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite. Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup din "Saltimbanco" constituie momente de acrobatie unice, uluitoare si, in acelasi, timp demonstratii incredibile de forta, incepand de la demonstratiile de echilibru, salturi si piruete la limita imposibilului din "prajinile chinezesti" si "leaganul rusesc", continuand cu momentele de "trapez" si "bungee" ce sfideaza gravitatia si cu reprezentatiile de jonglerie care fac deliciul publicului, pana la unicii clovni indelung aclamati, se mai arata in acelasi comunicat.

Biletele au preturi de 328,32 lei (Level 0 VIP), 218,88 lei (Level 0 Tribune), 120,38 lei (Level 1 Tribune), 286,54 lei (Premium seats), 437,76 lei (Level 00 Front Row).

#Cirque de Soleil reprezentatii Romania , #Stiri Lifestyle