Stilista preferata de Michelle Obama jura sa n-o "imbrace" niciodata pe Melania Trump

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 15:58
1333 citiri
Stilista preferata de Michelle Obama jura sa n-o "imbrace" niciodata pe Melania Trump
Foto: Facebook/Melania Trump

O cunoscuta stilista, preferata de Michelle Obama, a declarat ca refuza sa creeze tinute vestimentare pentru viitoarea prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, si i-a indemnat pe toti designerii si creatorii de moda americani sa ii urmeze exemplul.

Sophie Theallet, care a creat de-a lungul anilor numeroase tinute vestimentare pentru Michelle Obama, a publicat o scrisoare deschisa in care a explicat motivele pentru care refuza sa creeze rochii si accesorii pentru Melania Trump, informeaza independent.ie.

Melania va deveni in mod oficial prima doamna a Statelor Unite, dupa ce sotul ei, Donald Trump, va fi investit in functia de presedinte pe 20 ianuarie.

"Intrucat sunt o persoana care celebreaza si lupta pentru diversitate, libertate individuala si respectarea tuturor stilurilor de viata, nu voi lua parte la crearea de tinute vestimentare pentru Prima Doamna si nici nu ma voi asocia in vreun fel cu ea", a precizat Sophie Theallet.

"Retorica rasismului, sexismului si ...citeste mai departe despre "Stilista preferata de Michelle Obama jura sa n-o "imbrace" niciodata pe Melania Trump" pe Ziare.com

#Melania Trump stilista Michelle Obama , #Stiri Lifestyle