Stocurile de incaltaminte de iarna la New York, epuizate din cauza gerului

Marti, 11 Februarie 2014, ora 14:46
1410 citiri
Stocurile de incaltaminte de iarna la New York, epuizate din cauza gerului

Incaltamintea de iarna se gaseste tot mai greu in magazinele din New York din cauza unei perioade foarte lungi si intense de ger si de caderi de zapada, care a dus la epuizarea stocurilor de marfa, informeaza marti EFE.

Informatia a aparut initial in publicatii precum 'The New York Times' si 'The New York Observer', care mentioneaza totodata ca metropola americana se pregateste pentru o noua repriza de ninsori in aceasta saptamana.

"Stocul nostru este zero in acest moment", explica un sef de magazin din Manhattan pentru 'The New York Times', care a constatat ca situatia este similara intr-un numar important de magazine din oras.

Dupa stirea publicata de prestigiosul ziar, si alte publicatii locale si-au facut marti propriile anchete jurnalistice, care au confirmat problemele cu care se confrunta new-yorkezii de a-si gasi incaltaminte corespunzatoare.

In editia sa digitala, 'The New York Post' citeaza mai multi comercianti care au spus ca nu le-au mai ramas prea multe perechi de cizme sau ghete de iarna si ca deocamdata nu stiu cand le-ar putea fi reinnoite stocurile.

Zapada a cazut din nou, duminica, la New York, oras care s-a confruntat in ultimele saptamani cu temperaturi cu mult sub zero grade Celsius. Pentru miercuri si joi este anuntata o noua furtuna de zapada la New York, iar pe strazile orasului noul strat de zapada ar putea atinge 15 centimetri.

#stoc incaltaminte iarna, #stoc incaltaminte New York epuizat, #epuizare stocuri marfa New York , #Stiri Lifestyle