Taylor Swift castiga un razboi cu Apple: Nu va cerem iPhone-uri gratuite!

Luni, 22 Iunie 2015, ora 20:11
1371 citiri
Taylor Swift castiga un razboi cu Apple: Nu va cerem iPhone-uri gratuite!
Foto: Instagram/Taylor Swift

Cantareata Taylor Swift pare sa fi castigat un razboi cu gigantul Apple. Artista, una dintre cel mai bine cotate cantarete din prezent, cu nenumarate premii in palmares, desi are numai 25 de ani, a intrat intr-un razboi cu Apple, dupa ce acesta a anuntat lansarea unui nou serviciu.

Concret, Apple urma sa puna la dispozitia clientilor muzica gratuita, timp de trei luni, fara a plati insa artistii, producatorii etc., informeaza ContactMusic.

Swift a anuntat insa ca nu pune la dispozitia Apple albumul "1989", cu vanzari record, postand online si o scrisoare deschisa catre companie, in care-si explica decizia.

Taylor, care a cerut ca muzica sa-i fie indepartata si de pe platforma rivala Spotify, anunta in scrisoare intentiile Apple si faptul ca gigantul nu va plati compozitorii, producatorii sau artistii in cele trei luni "de proba". "Mi se pare socant, dezamagitor", scrie artista despre decizia Apple, pe care o numeste ...citeste mai departe despre "Taylor Swift castiga un razboi cu Apple: Nu va cerem iPhone-uri gratuite!" pe Ziare.com

#Taylor Swift Apple, #Taylor Swift plata artisti Apple, #Taylor Swift razboi Apple, #bani artisti drepturi autor , #Stiri Lifestyle