Tigara electronica - cu adevarat mai sanatoasa decat fumatul

Joi, 22 August 2013, ora 13:59
3828 citiri
Tigara electronica - cu adevarat mai sanatoasa decat fumatul

Milioane de oameni au in comun un obicei care devine din ce in ce mai costisitor si mai periculos, iar acest obicei este fumatul. Pretul tigarilor continua sa creasca si multi fumatori cauta o alternativa mai accesibila, in timp ce altii cauta metode eficiente de a se lasa de fumat.

Dintre toate variantele disponibile pe piata tigara electronica este singura valida si ea devine din ce in ce mai populara pe masura ce "vindeca" din ce in ce mai multi oameni de viciul fumatului. Orice tigari electronice veti folosi aceastea nu emit fum sau substante toxice si poate fi utilizate oriunde.

Costurile lor de utilizare sunt in mod semnificativ mai mici si in plus o tigara electronica va contine exact cantitatea de nicotina dorita, dar fara toate acele elemente daunatoare care apar la arderea tutunului si care va pun sanatatea in pericol, producand simultan disconfort celor din jur.

Cel mai important lucru de retinut despre tigara electronica este ca ea pune la dispozitie cantitatea dorita de nicotina fara a va expune la gudron si alte substante nocive. Cand vapati, nu trebuie sa va ingrijoreze dezavantajele inhalarii de monoxid de carbon, dar simtiti exact aceeasi satisfactie pentru ca primiti cantitatea de nicotina cu care v-ati obisnuit fumand tutun. In fond un fumator de tutun a dezvoltat adictie la nicotina si nicidecum la fumul care rezulta din arderea tutunului tigarii clasice.

Desi se considera ca nicotina nu este in totalitate inofensiva, consumata in cantitatile oferite prin lichide cu care veti incarca rezervorul tigarii electronice, ea este in totalitate sigura si are doar un efect stimulat, similar cofeinei, ajutand la combatarea stresului si la a capata mai multa energie in timpul activitatilor zilnice.

Folosirea tigarii electronice ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine in tot corpul si in foarte scurt timp de la inlocuirea tigarilor din tutun cu aburii unei tigari electronice veti simti imbunatatiri semnificative.

In afara de efectul benefic asupra organismului, tigara electronica are un efect pozitiv si asupra mediului inconjurator pentru ca spre deosebire de fumul de tigara, vaporii proveniti din e-cig nu polueaza si nu contin particule reziduale care au efect cancerigen.

Un alt aspect important de care se ocupa tigara electronica este anularea intoxicarii la nivelul pielii. Cand tineti intre degete o tigara obisnuita prin foita foarte subtire patrund toate toxinele continute de aceasta, ele intrand in piele si putand distruge terminatiile nervoase de la nivelul degetelor. Cu o carcasa din metal sau plastic, tigara electronica elimina total acest risc, desi in cazul ei nici macar nu se pune problema toxinelor.

Tigara electronica schimba vietile fumatorilor, oferindu-le o stare mai buna de sanatate si reducandu-le cheltuielile. Varietatea mare de lichide/arome si concentratii de nicotina a sortimentelor de lichide garanteaza ca exista cel putin cate unul pe placul fiecarui utilizator.

Fumatul electronic este din toate punctele de vedere un obicei mai curat, atat pentru sanatatea personala, cat si pentru a celor din jur sau a mediului inconjurator.

#tigare electronica, #efecte sanatate tigara electronica, #lasat de fumat, #renuntare la tigari , #Stiri Lifestyle