Tom Ford: Barbatii ar trebui sa se machieze fara sa le fie rusine

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 14:54
1414 citiri
Tom Ford: Barbatii ar trebui sa se machieze fara sa le fie rusine

Creatorul de moda Tom Ford considera ca barbatilor nu ar trebui sa le fie rusine sa poarte machiaj, daca astfel isi imbunatatesc aspectul fizic si isi fortifica increderea in ei insisi.

Designerul american spera ca noua sa gama de ingrijire a pielii pentru barbati sa sparga tabuurile si sa incurajeze oamenii sa faca tot ce le sta in putinta pentru a arata bine, fara teama ca masculinitatea lor ar putea fi compromisa, informeaza contactmusic.com.

"Daca esti la Oscar, nu exista niciun barbat pe covorul rosu care sa nu poarte machiaj. Majoritatea actorilor heterosexuali pe care ii cunosc s-au obisnuit destul de repede cu acest lucru (sa poarte machiaj, n.r.). Chiar si cand ies in viata reala folosesc putin autobronzant. Isi vopsesc sprancenele, isi vopsesc genele - ei stiu trucurile", a declarat Tom Ford pentru revista GQ din Marea Britanie.

"Dar ei nu vorbesc despre acest lucru, deoarece cred ca multi barbati confunda ideea de a arata bine cu ceva specific femeiesc. Daca folosesc putin fond de ten pentru a acoperi capilarele sparte sau un cos, asta nu inseamna ca incerc sa arat ca o femeie. Nu este nicio rusine in a dori sa arati cat mai bine", a mai spus acesta.

Produsele Tom Ford sunt simplu de folosit

Tom Ford spune ca produsele sale - la care a lucrat timp de sase ani - sunt simplu de folosit si pot face diferenta in ceea ce priveste stima de sine.

"Ingrijirea pielii este ceva ce ma preocupa si (...) a fost intotdeauna foarte importanta pentru mine. Ritualul meu de ingrijire a pielii este foarte simplu si direct. Surprinzator, nu-mi place prea multa agitatie", a spus designerul.

"Produsele mele sunt create pentru a te face sa arati si sa te simti bine. Cred ca sunt foarte multi barbati care vor si au nevoie de acest tip de produse", a mai spus acesta.

Tom Ford este un designer american care a cochetat cu lumea filmului, in calitate de regizor. A devenit faimos in calitate de director de creatie al casei Gucci, al carei concept l-a modernizat. Si-a fondat propria casa de moda, care ii poarta numele, inainte de a regiza filmul nominalizat la Oscar "Un om singur/ A Single Man" (2009), cu Julianne Moore si Colin Firth.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosmetica barbati, #produse cosmetice, #Tom Ford cosmetice barbati , #Stiri Lifestyle