Top 5: Cele mai scumpe obiecte vandute in luna mai

Duminica, 03 Iunie 2012, ora 14:09
2877 citiri
Top 5: Cele mai scumpe obiecte vandute in luna mai

In topul celor mai scumpe achizitii facute de bogatii lumii in luna mai s-au numarat un Ferrari din 1957, o tiara cu perle rare sau un apartament din New York.

Business Insider a facut o lista cu cele mai scumpe obiecte vandute in luna mai. Iata cateva dintre ele:

Cel mai scump apartament din New York, 90 milioane de dolari

Un apartament aflat inca in constructie a fost vandut in aceasta luna in New York cu 90 de milione de dolari. Penthouse-ul, care se intinde pe o suprafata de 1.021 mp, este una dintre cele mai scumpe locuinte vandute vreodata in New York. De ce ai plati 90 de milioane de dolari pentru un apartament in New York? Pentru privelisti impresionante din Central Park prin ferestrele de peste doi metri inaltime.

O sticla de vin vanduta cu 49.000 de dolari

O sticla de vin din 1774 provenita din Franta a fost vanduta la Geneva cu 49.000 de dolari. "Vin Jaune" a fost vandut online catre un client care nu si-a facut cunoscuta identitatea. Sticla, care face parte dintr-o colectie, a fost pastrata in stare foarte buna timp de opt generatii de catre membrii familiei Vercel.

Tiara din perle rare vanduta pentru 3,8 milioane de dolari

Tiara cu cele mai multe perle naturale incrustate a fost vanduta la un eveniment organizat de casa de licitatii Sotheby pentru 3,8 milioane de dolari. Tiara este decorata cu diamante de toate formele si culorile.

Designul tiarei a fost realizat de bijutierul francez Chaumet, urmand sa fie purtata de catre printul Alexandre Murat la nunta cu Yvonne Gilloi.

Ceasul Breguet&Fils vandut cu 4,7 milioane de dolari

Ceasul Breguet&Fils a fost vandut in cadrul unui eveniment organizat de casa de licitatii Christie's la Geneva pentru 4,7 milioane de dolari. Ceasul este confectionat din aur de 18 carate, fiind cea mai scumpa piesa vanduta in cadrul unei licitatii in care s-au strans in total 32,7 milioane de dolari.

Ferrari din 1957, vandut la o licitatie pentru 6,4 milioane de dolari

Un Ferrari din 1897, un model extreme de rar a fost vandut cu 6,4 milioane de dolari, intrand in topul celor mai scumpe masini din lume.

Masina a fost vanduta in cadrul unei licitatii organizate la Monaco de catre casa RM Auctions, unde au fost expuse alte 22 de "bijuterii" pe patru roti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ferrari scump, #pret apartament New York, #cele mai scumpe obiecte, #tiara scumpa , #Stiri Lifestyle