Topul celor mai fericite tari, dupa zambetele din "selfie-uri" - pe ce loc sa afla Romania

Duminica, 23 Martie 2014, ora 09:57
1313 citiri
Topul celor mai fericite tari, dupa zambetele din "selfie-uri" - pe ce loc sa afla Romania

Romania se afla pe locul al 19-lea intr-un top al tarilor in care populatia zambeste cel mai mult in pozele publicate pe retelele de socializare.

Ineditul clasament a fost realizat de ghidul digital de turism Jetpac, care a luat in calcul 150 de milioane de fotografii "selfie" postate pe Instragram, din peste 6.000 de orase din toata lumea.

"Celelate metode (de masurare a fericirii - n.red.) aveau la baza metode indirecte, precum studii de piata sau determinarea numaruli de cuvinte optimiste folosite de oameni", a spus Julian Green, fondatorul Jetpac, care a adaugat ca topul realizat de firma sa poate deveni un criteriu pentru alegerea unei destinatii de vacanta, scrie Huffington Post.

Fiecare fotografie analizata a primit un "scor al zambetului" (intre 0 si 100 de puncte). Astfel, a fost stabilit un indicator al fericirii pentru tarile din care proveneau persoanele care apareau in ...citeste mai departe despre "Topul celor mai fericite tari, dupa zambetele din "selfie-uri" - pe ce loc sa afla Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top fericire tari selfie, #Romania top tari fericire, #top tari fericire , #Stiri Lifestyle