Topul celor mai scumpe cadouri

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 08:56
2795 citiri
Topul celor mai scumpe cadouri

Sezonul sarbatorilor de iarna nu a inceput, inca, in mod oficial, dar nu strica sa iti pregatesti lista pentru cadouri din timp. Iar daca esti curios sa vezi ce daruri isi fac miliardarii atunci arunca o privire pe lista celor mai luxoase cadouri.

Milionarii care nu sunt conditionati financiar nu isi fac probleme cand vine vorba de alegerea cadoului perfect, indiferent ca acesta consta in ultimul tip de Ferrari, intr-o poseta din ultima linie de accesorii sau de daruri mult mai inedite, informeaza cnbc.

Printre sugestiile de cadouri speciale se numara o geanta Valentino Demetra, din piele de aligator, care costa nu mai putin de 19,500 de dolari. Poseta face parte din colectia "Zeitei", o editie limitata, disponibila exclusiv prin magazinele Bergdorf Goodman.

Un cadou extrem de inedit, intitulat "Dream Folly" de publicatia amintita presupune un cort de 15 metri in diametru, "garnisit" in interior cu perne moi, din materiale precum matase si satin, cusute cu fir de aur.

Inauntru mai exista un candelabru plin de pietre pretioase si o canapea confortabila, completata de o masuta pentru cafea din lemn de estenta tare. Pretul pentru tot ansamblul se ridica la 75,000 de dolari.

Ultimul tip de Ferrari FF poate fi cumparat pentru "modesta" suma de 395,000 de dolari. Pasionatii de masini cu motoare puternice asteapta in fiecare an editia limitata Neiman Marcus. Masina de anul acesta are un motor V12, care dezvolta 651 de cai putere.

O alta poseta potrivita pentru un cadou scump este modelul Gucci conceput pentru o campanie umanitara UNICEF. Platesti 1,430 de dolari, primeste o geanta de culoarea ciocolatei, cu diamante pe sigla Gucci si, in plus, stii ca ai contribuit si pentru o cauza umanitara.

O bautura buna este intodeauna o idee excelenta pentru un cadou. Daca alegi un Johnnie Walker din editia de anul acesta exclusiva, poti lua parte si la o degustare organizata de producator. Va trebui, totusi, sa platesti 5,000 de dolari.

Bijuteriile, de multe ori considerate un simbol al recunostiintei si dragostei, ocupa primele pozitii in cele mai multe clasamente. Retailerul online Bluefly a anuntat ca va lansa o colectie speciala de bijuterii cu diamante, formata din lantisoare, inele si pandantive, la preturi incepand cu aproximativ 600 de dolari.

Acesti ochelari de la Chanel, chiar daca nu pot fi purtati in sezonul rece, vara viitoare vor fi unul dintre accesoriile preferate ale doamnelor. Ochelarii au forma cunoscuta sub denumirea de "ochi de pisica", cristale pe rame si un pret ce porneste de la 550 de dolari.

#top cadouri scumpe, #cadouri lux, #idei cadouri , #Stiri Lifestyle