Totul despre concertul Robbie Williams din aceasta seara, din Bucuresti

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 08:15
1433 citiri
Totul despre concertul Robbie Williams din aceasta seara, din Bucuresti
Foto: Facebook/Robbie Williams

Cantaretul Robbie Williams concerteaza vineri in Piata Constitutiei din Capitala, de la orele 20:00, in cadrul turneului "Let Me Entertain You". Concertul sau este o premiera pentru Romania.

Conform unui comunicat D&D East Entertainment, portile de acces se vor deschide incepand cu ora 16:00. Cei care vin la concert vor trebui sa pastreze biletul pe durata intregului show. In plus, sunt rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate.

Ce le transmite Robbie Williams romanilor, inainte de concert - Mesaj in chiloti (Video)

Interzis in zona de concert

Pe lista obiectelor interzise la concert se numara binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, tablete.

Accesul cu medicamente este permis doar in ...citeste mai departe despre "Totul despre concertul Robbie Williams din aceasta seara, din Bucuresti" pe Ziare.com

#concert Robbie Williams Bucuresti detalii, #bilete concertv Robbie Williams, #ora incepere concert Robbie Williams, #restrictii trafic concert Robbie Williams , #Stiri Lifestyle