Trafic restrictionat, sambata, in Capitala, pentru marsuri ale motociclistilor si biciclistilor

Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 08:53
1565 citiri
Trafic restrictionat, sambata, in Capitala, pentru marsuri ale motociclistilor si biciclistilor

Traficul in centrul Capitalei va fi restrictionat, sambata, pentru desfasurarea a doua marsuri organizate de motociclisti si biciclisti, pentru a atrage atentia asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic, din cauza soferilor care nu sunt atenti la vehiculele cu doua roti.

Potrivit unui Comunicat al Brigadei Rutiere a Capitalei, sambata, se vor desfasura doua marsuri de constientizare a opiniei publice cu privire la mersul pe doua roti.

Astfel, in intervalul orar 13.00 - 13.30, motociclistii si mopedistii se vor deplasa pe traseul: Romexpo - Piata Montreal - Soseaua Kiseleff - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii - Piata Constitutiei. Motociclistii se vor aduna, la ora 11.30, in parcarea B din complexul Romexpo.

Biciclistii se vor deplasa pe acelasi traseu in intervalul orar 15.00 - 16.30, adunandu-se incepand cu ora 13.30, tot in parcarea B de la Romexpo.

La cele doua evenimente, vor participa 1.000 de motociclisti si aproape 5.000 de biciclisti.

Dupa marsul motociclistilor, incepand cu ora 13.45, in Piata Constitutiei, vor avea loc concerte sustinute de trupele Sanctuar, Aquila, Pszchogod, Antheos, Reborn, Fara Vise, Stunt Show, The R.O.C.K., Trooper si Cargo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mars motocilisti, #mars biciclisti, #trafic rutier restrictionat , #Stiri Lifestyle