Trebuie sa alegi cele mai bune cadouri de Paste pentru firma? Iata cum poti gasi cea mai buna oferta Interviu

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 09:00
1235 citiri
Trebuie sa alegi cele mai bune cadouri de Paste pentru firma? Iata cum poti gasi cea mai buna oferta Interviu

Alegerea cadourilor de Paste pentru parteneri, clienti sau angajati poate reprezenta o sarcina simpla si placuta, daca te orientezi catre serviciile dedicate ale unor profesionisti in domeniu.

Asa vei cheltui cu rost bugetul alocat de firma pentru cadourile de sarbatori si mai ales timpul consumat pentru alegerea celei mai bune variante.

Fiind vorba despre o sarbatoare religioasa importanta pentru romani, de Paste accentul se pune pe traditii, pe oua rosii, vin si cozonaci, atunci cand vine vorba de cadouri inspirate.

Dar asta nu inseamna ca nu poti iesi un pic din tipare, daca asa crezi ca iti vei surprinde si mai placut partenerii sau angajatii, oferind in dar cosuri cadou de inspiratie internationala, pline cu bunatati renumite in toata lumea si licori fine.

Pentru a afla mai multe despre cadourile de Paste oferite anul acesta in mediul de afaceri am stat de vorba cu reprezentantii Debonaire, firma specializata in astfel de cadouri corporate.

Daca la inceputul primaverii, de Martisor si Ziua femeii, accentul s-a pus pe florile de primavara, care este acum motivul principal al cosurilor cadou de Paste?

Pentru ca Pastele este o sarbatoare mai mult traditionala si religioasa, accentul se pune mai mult pe cozonac, vin, dulceata, zacusca, oua incondeiate sau pictate si produse realizate de artizani populari.

Chiar si asa, avem cereri si pentru cadouri cu produse internationale precum panettone, praline belgiene, nuga, whisky si rom, produse gourmet precum foie gras, mousse de foie gras si terine.

Cum ati ales produsele din ciocolata care se regasesc in majoritatea configuratiilor de cadou corporate pentru sarbatorile de Paste?

Pentru cadourile ce contin produse internationale avem deja colaborari cu producatori externi din Italia si Germania, iar pentru cosurile cadou cu produse traditionale am apelat la producatori interni, in acest fel promovandu-le si produsele lor.

Ce ne puteti spune despre vinurile alese?

Avand parteneriate cu unii dintre cei mai importanti producatori de vinuri din Romania, care intotdeauna au un cuvant de spus in privinta calitatii vinului, vinurile din cadourile de Paste nu pot decat sa fie la inaltimea prestigiului si calitatii producatorilor: Domeniile Tohani si Davino (Unicom Production).

Ce recomandare de cos cadou ati avea pentru o firma care vrea cadouri de Paste, de exemplu, pentru cei 40 de angajati si/sau parteneri, dar trebuie sa se incadreze intr-un buget de 500 de euro.

Toate comp ...citeste mai departe despre "Trebuie sa alegi cele mai bune cadouri de Paste pentru firma? Iata cum poti gasi cea mai buna oferta Interviu" pe Ziare.com

#cos cadou Paste, #cadouri Paste, #cadouri corporate , #Stiri Lifestyle