Grea dilema pentru vedetele din SUA: Sa plece in Canada sau sa invete ruseste?

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 16:40
1630 citiri
Grea dilema pentru vedetele din SUA: Sa plece in Canada sau sa invete ruseste?
Foto: Twitter/ygreck

Victoria lui Donald Trump a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv vedetele. Sub efectul surprizei, acestea au postat reactiile lor pe retele de socializare.

Barbara Streisand, care anuntase ca va pleca in Canada daca Trump iese presedinte, a reactionat dupa anuntul castigatorului, afirmand pe Twitter: "Cuvintele nu pot explica ceea ce simt acum".

Referiri la Canada a facut si Ricky Gervais, care a afirmat (mai detasat, el nefiind american) ca deja Canada a inceput sa construiasca un zid. De altfel, chiar inainte de a se anunta rezultatul alegerilor, site-ul Biroului de imigratie din Canada a cedat din cauza numarului mare de accesari.

Cher a avut un mesaj virulent dupa alegeri, anuntand online ca "Lumea nu va mai fi niciodata la fel. Ma simt trista pentru cei tineri".

Catre finalul mesajului, aceasta l-a asemanat pe Trump cu o toaleta, afirmand ca niciodata nu va fi (...)

Citeste mai departe despre "Trump presedinte Grea dilema pentru vedetele din SUA: Sa plece in Canada sau sa invete ruseste?" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vedete reactii Trump presedinte, #celebritati victorie Trump, #Trump presedinte reactii retele sociale , #Stiri Lifestyle