Un teatru din Londra s-a prabusit in timpul unei reprezentatii

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 09:03
1188 citiri
Un teatru din Londra s-a prabusit in timpul unei reprezentatii

Plafonul Apollo Theatre, un teatru construit in 1901 in Soho, templu al vietii de noapte a Londrei, s-a prabusit joi seara in plina reprezentatie, facand cel putin 88 de raniti, dintre care sapte grav.

Numarul de raniti a fost revizuit regulat in crestere de serviciile de urgenta intrebate de AFP pe parcursul celor doua ore care au urmat tragediei.

Cu toate acestea, majoritatea ranitilor au primit ingrijiri la fata locului si au putut sa plece de acolo pe jos, a precizat serviciul de ambulanta.

Scotland Yard a precizat pe contul sau de Twitter ca un autobuz imperial a fost folosit pentru a transporta primii raniti la spital.

Multi dintre ei erau socati, cu capul bandajat, in timp ce politia instala un cordon de securitate in cartierul unde se afla multe teatre, restaurante si cluburi de noapte.

La o ora dupa accident, pompierii au anuntat ca au reusit sa scoata toate persoanele prinse sub daramaturi.

Operatiunile de cautare sub daramaturile acoperisului prabusit al teatrului Apollo, in centrul Londrei, s-au incheiat, pompierii anuntand ca in momentul producerii accidentului, in teatru se aflau aproximativ 720 de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#teatru Londra, #teatru prabusit, #teatru daramat , #Stiri Lifestyle