V for Vintage: Targ de design romanesc in Bucuresti

Vineri, 21 Martie 2014, ora 10:59
1589 citiri
V for Vintage: Targ de design romanesc in Bucuresti

V for Vintage e cel mai mare targ de design romanesc si cultura vintage. Portobello Road Market, din Londra, e cea mai faimoasa piata de antichitati din lume. Pe 5 si 6 aprilie, mixul de imagini, conversatii, personaje, comori si senzatii care le caracterizeaza pe amandoua isi gaseste cea mai buna exprimare intr-o editie a targului V for Vintage desfasurata in cel mai pur stil britanic: V for Vintage Portobello Market!

Petrecem doua zile de city-break intr-o atmosfera cosmopolita, intensa si ametitoare; Portobello Road Market se muta cu cea mai pura vibratie british in centrul Bucurestiului si transforma Sala Dalles intr-un paradis pentru iubitorii de moda si mancare buna, muzica si piese vintage cu povesti neasteptate!

Good habits don't change - Traditions at V for Vintage

V for Vintage aduce impreuna mai bine de o suta de expozanti, in sectiunile cunoscute: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Ca de fiecare data, tema da tonul! - vom avea deci colectii noi, inspirate de cele mai reusite curente britanice, si selectii de articole vintage aduse special din faimoasa piata londoneza.

Invitatul special al acestei editii, brandul Murmur,pregateste o colectie capsula generata de destinatia noastra londoneza, pe care o gasesti in exclusivitate laV for Vintage Portobello.

Tombola V for Vintage, una din traditiile targului, pregateste zeci de premii pentru toti vizitatorii.

V for Vintage - Portobello Market aduna cele mai adorabile clisee despre britanici, astfel ca fiecare vizitator sa incerce propria sa experienta british. Un dress-code "put your hat on" ne va face pe toti ladies and gentlemen - un moment pe care trebuie sa il imortalizezi, mai ales ca zona foto dedicata, are si ea un set-up british sofisticat. Apoi, ne reunim dupa toate regulile etichetei englezesti sambata si duminica, la ora 5 p.m., un "five o'clock tea" adus de Tea Forte.

In cel mai pur spirit anglo-saxon, de data asta luam copiii cu noi la V for Vintage: in premiera, organizam la etaj Kids Room by Reciclare Creativa, ale caror workshopuri inteligente si amuzante ii vor tine ocupati in timp ce parintii lor descopera comori la V for Vintage.

#targ design, #bucuresti targ , #Stiri Lifestyle